Bu haber kez okundu.

SİİRT’TE JANDARMA EKİPLERİ, OKUL SERVİS ARAÇLARINI DENETLEDİ
banner229

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın huzur, güven ve sağlık içerisinde okullarına gidiş ve gelişlerini sağlamak, servis sürücülerinin dikkat ve hassasiyetlerini en üst düzeyde tutarak okul servis araçlarının karışabileceği trafik kazalarını önlemek maksadıyla; Siirt İl Jandarma Komutanlığında görevli jandarma Trafik Tim personelleri tarafından ilimiz genelinde “Okul Servis Araçlarına” yönelik özel denetim faaliyeti icra edilmiştir.

İl jandarma Komutanlığı Trafik ekiplerince yapılan uygulama sonucunda; ( 107 ) araç ve  sürücü kontrol edilmiş olup, toplam (10) sürücüye  3. bin 964  TL Trafik İdari Para Cezası tanzim edilmiş olup, (6) araç trafikten men  edilmiştir.

Siirt İl Jandarma Komutanlığı,  trafik kazalarının azaltılması, trafik denetimlerinin artırılması ulaşımın kesintisiz ve güvenli bir şekilde yapılması Karayolu Yüksek Güvenliği Eylem Strateji hedefleri doğrultusunda trafik hizmetlerinin aksatılmadan yürütülmesine yönelik faaliyetlerine kararlılıkla devam edecektir.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.