Bu haber kez okundu.

Siirt’te Geleneksel 3x3 Sokak Basketbolu Heyecanı Başladı
banner229

Siirt Belediyesi’nin bu yıl ikincisini düzenlediği 3x3 Sokak Basketbol Turnuva heyecanı Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya’nın hava atışı yaptığı gösteri maçıyla başladı.

Vali Dr. Kemal Kızılkaya’nın himaye ve destekleri ile Siirt Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen "3x3 Sokak Basketbolu" turnuvası 4 kategoride başladı.

Turnuvada dereceye giren takımlara toplamda 60 bin TL tutarında çeşitli hediyeler verilecek. Potadaki heyecan fırtınasını sokağa taşıyan turnuvada; büyük erkekler, gençler, yıldızlar ve bayanlar olmak üzere dört kategoride gerçekleştiriliyor.

Her etapta dereceye giren takımlara kupa ve madalya ödülünün yanı sıra toplamda 60 bin TL tutarında çeşitli hediyeler ve sürpriz ödüller verilecektir.

Siirt Belediyesi Kızlar Tepesi ‘Şahin Bey Parkı’nda başlayan sokak basketbol turnuvası 3 gün boyunca devam edecek. Cumartesi günü final ve ödül töreni ile sona erecek.

Gençleri spora teşvik etmek, sporcuları desteklemek, gençlerin spor yaparak eğlenceli aktivitelerle buluşmaları hedefleniyor. Sokak Basketbolu Turnuvasına katılacak tüm gençlerimize şimdiden başarılar diliyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.