Bu haber kez okundu.

Siirt'te Evler ve Okullar Sualtında Kaldı
banner229
Siirt'te dün gece meydana gelen sağanak yağış ardından 38 ev 2 işyeri ve bir okullu su bastı.
Siirt'te dün gece etkili olan sağanak yağışı ardından Bahçelievler, Kooperatif, Veyselkarani Mahallelerin 38 ev 2 iş yerini su bastı. Bahçelievler Mahallesi'nde bulunan özel bir okulun bodrum katını da su bastı.
İtfaiye ekipleri su baskını olan mekanlardaki suları pompalarla çekmeye çalışırken bazı vatandaşlar kendi imkanlarıyla evlerinki suyu temizlemeye çalıştılar. Gece yağışlara hazırlıksız kaldıklarını belirten vatandaşlar Ramazan Taş, gece saat 03.00'da etkili olan yağışın ardından evin bir anda su bastığını söyledi.
İtfaiye Amiri Misbah Yılmaz, dün geceden buyana itfaiyeye yapılan 38 konut, 2 işyeri ve bir okul için yapılan su baskını ihbarlarını değerlendirerek olay yerine intikal ederek suların tahliye edilmesi için  çalışmaların  yapıldığınısöyledi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.