Bu haber kez okundu.

Siirt’te Eruhlular Derneği Kuruluyor
banner229

Siirt’te Halil Asut öncülüğünde, “Siirt Eruhlular Derneği”nin kurulması için çalışma başlatıldı.

Dernek Kurucusu Halil Asut, derneğin kuruluş amacının Siirt, Eruh ve çevre köylerde yaşayan Eruhluları tek çatı altında toplama ve beşeri münasebetleri geliştirme, yardımlaşma ve dayanışma bağlarını güçlendirmek olduğunu söyledi.

Siirt Eruhlular Derneğinin kurulması fikrini ilçedeki kamu kurum, meslek odaları, sivil toplum örgütü, muhtar ve halkla istişare ettiklerini belirten Asut, “Siirt Eruhlular Derneğini kurmaktaki amacımız Siirt, Eruh ve çevre köylerini kapsayıp amacı her kesime hitap edecek ve birlik beraberliğin pekiştirilmesi, hemşerilerimizin hastalığını, acısını ve mutluluğunu paylaşarak birbirimize destek vermesini sağlamaktır.

Bu oluşumda kenetlenecek üyelerimizin dili, ırkı, rengi, siyasi görüşü ne olursa olsun sevgi, saygı ve hoşgörü çerçevesinde herkese kapımız açık olacaktır. Derneğin hiç bir siyasi parti ile bağlılığı yoktur ve olmayacaktır.

Ayrıca Siirt ilimizdeki Eruh'lu hemşerilerimizin görüş ve  düşüncelerini alarak olumlu izlenimler aldık. Herkese ayrı ayrı teşekkür ediyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.