Bu haber kez okundu.

Siirt'te DBP Belediye Meclis Üyesi Tutuklandı
banner229
Siirt'te terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonda gözaltına alınan DBP belediye meclis üyesi M.A terör örgütüne yardım ve yataklık suçundan tutuklandı.
Güvenlik güçlerince terör örgütüne yönelik 16 Ocak’ta düzenlenen operasyonlar kapsamında DBP'li belediye meclis üyesi M.A ve 2 kişi, "terör örgütüne yardım ve yataklık yapmak" suçundan gözaltına alınmıştı.
Emniyetteki işlemleri ardından bu gün savcılığa çıkarılan M.A ve H.A tutuklanma talebiyle sevk edildikleri nöbetçi “terör örgütüne yardım ve yataklık” suçundan mahkemece tutuklandı.
Söz konusu kişilerin, kent merkezinde sürdürülen bir polisin şehit düştüğü ve 7 teröristin etkisiz hale getirildiği operasyon bölgesinden kaçarken gözaltına alınmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.