Bu haber kez okundu.

Siirt’te Çocuklara Tim Jandarma Çizgi Filmiyle Jandarmanın Tanıtımı Yapıldı
banner229

Siirt İl Jandarma Komutanlığı, tarafından geleceğimizin teminatı, halkımızın en değerli emanetleri olan çocuklarımıza Tim Jandarma Filmi İzlettirilmiş, Jandarma Teşkilatının tanıtımı yapılmıştır.

Siirt İl Jandarma Komutanlığı ve Kurtalan Kaymakamlığının katkılarıyla geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için hazırlanan seyyar konteyner göreve başladı.

Jandarmanın icra ettiği görevleri anlatabilmek ve Jandarmayı sevdirmek amacıyla hazırlanan "Tim Jandarma" çizgi filmi ulaşılması zor muhtelif köy okulları ve mezralarda ikamet eden değerli çocuklarımızın rengarenk dünyasıyla buluştu.

Ayrıca çocuklara “Kişisel Güvenlik ve Suçtan Korunma” yöntemleri hakkında bilgilendirme yapılarak, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” münasebetiyle çeşitli hediyeler verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.