Bu haber kez okundu.

Siirt’te Cemaat Okullarına Baskın
banner229
Siirt merkezde cemaate yakınlığıyla bilinen 1 kolej, 1 dershane ve 1 Anaokuluna sabah eş zamanlı baskın yapıldı.
İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı terörle Mücadele Şubesi ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerinin yaptığı baskında, okul ve dershanelerde Cumhuriyet Savcılığının talimatı doğrultusunda arama yapılmaya başlandı. Polisin kurumlardaki bilgisayar ve fatura kayıtlarını incelediği öğrenildi.
Sabah saatlerinden itibaren dershaneye gelen öğrenciler dershaneden çıkarılarak Aramalar sürdürülüyor.
Aramalara polisin yanı sıra Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Erdoğan Danış, Yeni Mahalle Muhtarı Mahmut Çevik, Çevre ve Şehircilik, Milli Eğitim Müdürlüğü, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Halk Sağlığı Müdürlüğü, Sosyal Güvenlik Kurumu müdürlüklerine bağlı memurlar ile vergi müfettişlerinin de yer aldığı ekipler, Fethullah Gülen cemaatine yakınlığıyla bilinen aralarında ANA FEM Dershanesi, Özel Celal Değer Okulları ve Özel Mehmet Ali İlbaylı Anaokulunu bulunduğu 2 özel okulda arama başlattı.

Anahtar Kelimeler:
SiirtOKULBaskınCemaat
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.