Bu haber kez okundu.

Siirt'te Çatışma: 1 Ölü, 1 Polis Yaralandı
banner229
Siirt'te, polis ekibine teröristlerce uzun namlulu silahla ateş edildi. 1 teröristin etkisiz hale getirildiği, 1 teröristin de sağ ele geçirildiği çatışmada, 1 polis memuru da yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Afetevleri Mahallesi'nde devriye görevi yapan zırhlı polis aracındaki ekibe, terör örgütü  mensuplarınca silahlı saldırı yapıldı. Güvenlik güçlerinin anında karşılık vermesi üzerine çıkan çatışmada 1 terörist etkisiz hale getirilirken, 1 kadın terörist de sağ yakalandı.
Çatışmada ayağından yaralanan polis memuru ise kaldırıldığı Siirt Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Yaralı polisin hayati tehlikesi bulunmadığı belirtildi. 
SİİRT VALİLİĞİ'NDEN ‘ÇATIŞMA’ AÇIKLAMASI
Siirt Valiliği, kent merkezinde meydana gelen çatışmaya ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada, dün saat 17.30 sıralarında merkez Kooperatif Mahallesi’nde devriye görevi yapan güvenlik güçlerinin şüphelendikleri iki şahsı durdurmak istemeleri üzerine çatışma çıktığı belirtilerek, çatışmada bir erkeğin ölü, bir kadının da sağ olarak ele geçirildiği bildirildi.
Bir polis memurunun da ayağından yaralandığına dikkat çekilen açıklamada, yaralı polisin Siirt Devlet Hastanesi’ndeki tedavisinin sündüğü ve olayla ilgili tahkikat başlatıldığı ifade edildi.


Anahtar Kelimeler:
Siirt1 ölüçatışma
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.