Bu haber kez okundu.

Siirt'te Bir Polis Memuru Gözaltına Alındı‏
banner229
Sakarya merkezli, Ankara, Siirt ve İzmir'de Fetullahçı terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik eş zamanlı operasyon kapsamında, 2009-2013 döneminde usulsüz dinleme yaptıkları iddiasıyla Siirt Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Mehmet D. gözaltına alınarak Adapazarı'na gönderildi.
Sakarya Cumhuriyet Savcılığınca, Başsavcılık koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü terörle Mücadele Şubesi ekiplerince FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında 2009-2013 yıllarında, 17-25 Aralık öncesini kapsayan dönemde, gerçekte herhangi bir terör ya da organize suç örgütü bağlantısı bulunmayan, aralarında siyasetçiler, bürokratlar, cumhuriyet savcısı, emniyet görevlileri, belediye başkanları, kamu personeli, iş adamları ile gazetecilerin olduğu 108 kişinin usulsüz dinlendiğinin tespiti üzerine operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında Siirt İl Emniyet Müdürlüğünde görevli bir polis memuru Mehmet D. gözaltına alınarak, Şüphelinin, emniyetteki işlemlerin ardından soruşturmanın yürütüldüğü Sakarya’ya gönderildiği öğrenildi.

Anahtar Kelimeler:
SiirtFetöPolisGözaltı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.