Bu haber kez okundu.

Siirt’te Balık Sezonu Açıldı
banner229

3,5 aylık aranın ardından Balık sezonun açılmasıyla birlikte, Siirt’te balıkçı tezgahlarında yerini alan derya kuzularına, Siirtlilerin ilgili bir hayli yoğun.

Soğuk kış aylarının en önemli sağlık ve besin kaynağı olan balık çeşitleri, sezonun açılmasıyla birlikte Siirt’te balıkçı tezgahlarında yerlerini almaya başladı.

Sezon itibariyle geçen seneye kıyasla balık fiyatlarının daha da uygun olduğunu söyleyen Halikarnas Balık Evi yetkilisi Veysi Kezer, bereketli bir sezon beklediklerini belirtti.

Halikarnas Balık Evi yetkilisi Veysi Kezer, “Balık sezonunu dün itibariyle açtık. Satışlarımız başladı. İlk gün olmasına rağmen vatandaşların yoğun ilgisi var. Geçtiğimiz yıl fazla balık yiyemeyen vatandaşlarımız, bu sene balık yemek için sezon açılışını kaçırmadığını söyledi.

Abdulgaffar Okan caddesinde balıkçı tezgahı bulunan Halikarnas Balık Evi yetkilisi Veysi Kezer, sezon başı olmasına rağmen balık bolluğu yaşandığını belirterek,”Her türlü balık çeşidi tezgahlarımızda yerini aldı.

Bu yıl balığın bol olacağı söyleniyor. Ancak deniz ne verir bilemeyiz. Günlük olarak balıklarımızı getiriyoruz. 3 buçuk ay sonra yeniden sezonu açtık. İlerleyen günlerde daha çok balık çeşidimiz olacak ve satışlarımız inşallah daha iyi olacak. Tezgahlarımıza getirdiğimiz çeşitli cinsteki balıkları müşterilerimizle buluşturacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.