Bu haber kez okundu.

Siirt'te Askere Roketatarlı, Polise El Yapımı Patlayıcıyla Saldırı
banner229
Siirt Valiliği, bölücü terör örgütü PKK mensuplarının saat 22.30 sularında, Kurtalan Jandarma Asayiş Komando Bölüğü Komutanlığı Nizamiyesine 50-60 metre mesafede bulunan koruluk alandan önce roketatarla, hemen ardından da uzun namlulu silahla saldırı yapıldığını açıkladı.
KAYIPLARA KARIŞTILAR
Roketatar mermisinin nizamiye kulesinin dış alt kısmına isabet ederek patladığı belirtilen açıklamada, nöbetçinin anında karşılık vermesi üzerine teröristlerin karanlıktan faydalanarak olay yerinden kaçtığı ifade edildi.
CAN VE MAL KAYBI YOK
Olayda can ve mal kaybının yaşanmadığı bildirilen açıklamada, faillerin yakalanması için Kurtalan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleriyle koordineli bir şekilde çalışmaların sürdüğü kaydedildi.
POLİSE EL YAPIMI PATLAYICI
Siirt'te polise el yapımı patlayıcı ile saldırı Ülkü Mahallesi'nde, bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik sınır ötesi operasyonları bahane ederek izinsiz gösteri düzenleyen bir grup, yola barikat kurarak trafiğe engellemek istedi.
KAYIPLARA KARIŞTILAR
Olay yerine gelen polis ekiplerinin uyarılarına havaifişek, taş ve molotofkokteyli ile karşılık veren gruba, tazyikli su ve biber gazıyla müdahale edildi. Bu arada grubun içinden bazı kişilerce polis zırhlı araçlarına atılan el yapımı patlayıcı infilak etti. Olayda can kaybı veya yaralanma olmazken, gruptakiler ara sokaklara kaçarak dağıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Dilâver seyithan 9 yıl önce

bu konuda siirt valisi çok duyarsız vede ilgisiz görüyorum.nedenine gelince bölgemizde bu tür hadiseler yaşanırken adam gayet çok rahat bu kadar olaylar kalışında kılını bile kıpırtdatmıyor.ne bölge halkının ve nede müteahhitlerin sorunlarını dilediği.yaz duvara kalsın bahara misali enson vor istasyonuna yapılan saldırı,vali ne yaptı?bir hiç bütün fatura psikolojisi bozulmuş özel güvenlikçilere kesti. çünkü ölmeliydiler ozaman haklı duruma geleceklerdi.