Bu haber kez okundu.

Siirt'te Asker Adaylarına Kürtçe ve Türkçe Müzik Eşliğinde Halaylarla Gece Düzenlendi
banner229
Siirt’in Baykan İlçesi obalı köyündeki 95’e 3 devre 1995 doğumlu asker adaylarına, Obalı Köyünde eğlence düzenledi.
Asker adayları Nihat Ilık, Selami Göktaş, Savaş Göktaş için düzenlenen Programa, Obalı köyü muhtarı Abdurrahman Ilık, asker adayları aileleri, yakınları, arkadaşları ve köylü vatandaşlar katıldı. Kürtçe ve Türkçe müzik eşliğindeki halaylarla yapılan eğlence akabinde Obalı köyü muhtarı Abdurrahman Ilık bir konuşma yaptı.
Ilık Konuşmasında şunları kaydetti; “Bu akşam burada değerli evlatlarımızı asker ocağına gönderme şerefi ve mutluluğunu yaşıyoruz. Herkes gibi bu gençlerimizde vatani görevlerini yerine getirecekler. İnşallah kazasız belasız olarak bu kutsal görevi yerine getirecekler ve kazasız belasız olarak evlerine dönecekler. Şimdiden genç kardeşlerime hayırlı teskereler diliyorum”
Program geç saatlerde havai fişeklerle son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.