Bu haber kez okundu.

Siirt’te  Anlamlı Yarışma
banner229

Siirt il Müftülüğünce Lise öğrecilerine yönelik Resim yapma yarışması, üniversite öğrencileri arasında da fotoğraf  çekme yarışması düzenledi.

Siirt il  Müftülüğü koordinesinde "12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü ile 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü" etkinlikleri kapsamında lise öğrencilerine yönelik Resim yapma, üniversite öğrencileri arasında  fotoğraf çekme yarışması düzenlendi. 

Yarışmanın akabinde, komisyonun öğrencileri değerlendirmesi sonucu, yarışmaya katılıp dereceye giren Üniversite öğrencilerine yönelik  Siirt il müftülüğünce düzenlenen fotoğraf çekme yarışmasında il birincisi olan Sümeyye Şura Kılıçer, liseler arasında Abdullah Sevinç birinci, Songül Pektaş ikinci oldu. 

Dereceye girenlerin ödülleri İl Müftüsü Şakir Pinal tarafından takdim edildi.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.