Bu haber kez okundu.

Siirt’te Ağaç Dikim ve Budama Çalışmaları Başladı
banner229
Siirt belediyesi bünyesinde ‘ İçinde Yeşillikler Olan Bir Siirt Değil, Yeşillikler İçinde Bir Siirt’ sloganıyla hazırlanan proje kapsamında kentteki park, bahçe, orta refüj ve kaldırımlarda ağaç dikme ve budama çalışmaları başladı.
Siirt Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde ‘ İçinde Yeşillikler Olan Bir Siirt Değil, Yeşillikler İçinde Bir Siirt’ sloganıyla hazırlanan proje kapsamında kentte bulunanpark, bahçe, orta refüj ve kaldırımlarda 2016 yılı Kış dönemi çalışmaları çerçevesinde ağaç dikme ve budama çalışmaları başladı.
Başlatılan çalışmalar kapsamında Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesindeki ekipler tarafından kentte bulunan park, bahçe, orta refüj ve kaldırımlarda, bu hafta 300 adet Çınar ve 500 adet Çam ağacı dikilmeye başlandı.
Ayrıca kent genelinde yeşillendirme kapsamında 2016 yılı için binlerce ağacın belirlenen yerlere dikilmesi hedefleniyor. Proje kapsamında başlatılan çalışmaların hafta sonu tamamlanması hedeflenirken, yeşillendirme çalışmalarının önümüzdeki günlerde devam edeceği belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.