Bu haber kez okundu.

Siirt’te Açık Havada Sinema Keyfi
banner229

Siirt Belediyesi, kültür etkinlikleri kapsamında Açık Hava Sinema Geceleri ile Siirtlilere açık havada film izlemenin keyfini sunuyor.

27 Ağustos 2018 Pazartesi başlayan ve 31 Ağustos 2018 Cuma gününe kadar devam edecek olan Açık Hava Sinema Gecelerinde vatandaşlar ve çocuklar izledikleri filmler ile keyifli dakikalar geçiriyor.

Ücretsiz olarak yapılan film gösterimlerinde katılımcılar sıcak yaz akşamlarında açık havada sinema keyfi yaşıyor.

Siirt 15 Temmuz Demokrasi Meydanında kurulan dev ekranda 27 Ağustos Pazartesi günü ilki gerçekleştirilen Açık hava sineması çocuk filmi gösterimi ile başladı.

28 Ağustos Salı günü, Siirtli vatandaşların yanı sıra Belediye Başkan V. Ceyhun Dilşad Taşkın ve Ak Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu’nun katıldığı Açık Hava Sinemasında "Ayla" filmiyle izleyiciler duygu dolu anlar yaşadı.

29 Ağustos Çarşamba gününde ise yine çocuk sineması gösterimi yapıldı. 15 Temmuz Demokrasi meydanında ki gösterimine çocuklar yoğun ilgi gösterdi.

15 Temmuz Demokrasi Meydanında gerçekleştirilmekte olan açık hava sinema etkinliğine katılan Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın yaz ayının son günlerini yaşadığımız bu dönemde vatandaşlara keyifli dakikalar geçirtmek istediklerini belirtti.

Belediye Başkan V. Ceyhun Dilşad Taşkın, tüm sinemaseverleri ücretsiz olarak düzenlenen etkinliğe davet etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.