Bu haber kez okundu.

SİİRT’TE 679 SANDIKTA 165 BİN 496 SEÇMEN OY KULLANMAYA BAŞLADI
banner229
26. dönem milletvekili seçimi için Siirt'te oy verme işlemi başladı.
Saat 07:00 itibari ile oy kullanma işleminin başladığı Siirt'te 679 sandıkta 165 bin 496 seçmen oy kullanacak. Sabah erken saatlede oyunu kullanmaya gelen Zekeriya Kaan Özer, seçimlerin ülkeye birlik ve beraberlik getirmesi temennisinde bulunarak şunları kaydetti; "Sabah erkenden vatandaşlık görevimi yapmak üzere okula gelip oyumu kullandım. Kullandığım oyun barış, huzur ve ülkenin kardeşliğinin pekişmesine vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.
Oy Pusulaları Askeri Helikopterle Gönderildi

Siirt'te, milletvekili genel seçimi için bazı yerleşim birimlerine güvenlik gerekçesiyle seçim görevlileri ve içinde oy pusulası bulunan torbalar helikopterle taşındı.
Türk Silahlı Kuvvetleri, milletvekili genel seçimlerinde vatandaşların oy kullanması için seçim ve sandık güvenliği kapsamında bazı yerleşim bölgelerine oy pusulalarını helikopterle götürdü.
Siirt 3. Komando Tugay Komutanlığı sorumluluk alanındaki Eruh, Pervari ve Şirvan ilçeleri için 3. Komando Tugay Komutanlığı'ndan havalanan askeri helikopter, ilçe merkezlerinden seçim görevlileri ve içinde oy pusulaları bulunan torbaları aldı. Seçim görevlileri ve oy pusulaları, helikopterle 61 ayrı yerleşim yerine götürüldü.Görevlilerin, yapılacak oy kullanma işleminin sona ermesinin ardından helikopterle alınıp ilçe merkezlerindeki ilçe seçim kurulu başkanlıklarına bırakılacağı bildirildi.

Anahtar Kelimeler:
SiirtSeçim
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.