Bu haber kez okundu.

Siirt'te “6. Arapça Bilgi ve Etkinlik Yarışması“
banner229
Siirt'te Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü ile Akademi Lisan ve İlmi Araştırmalar Derneği işbirliğiyle İmam Hatip Liseleri arası "6. Arapça Bilgi ve Etkinlik Yarışması" düzenlendi.
İbrahim Hakkı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu'nda düzenlenen yarışma hakkında bilgi veren yarışma koordinatörü Mehmet Fatih Göztok, yarışmanın 3 kategoride yapıldığını söyledi. Yarışmanın Türkiye 'nin her yerinde yapıldığını belirten Göztok, "Bu yıl 6'ncısı düzenlenen Arapça yarışmalarının gençlerimizin Arapça öğrenmesi bakımından önemlidir. Türkiye'nin her yerinde 805 İmam Hatip Lisesi'nin başvurduğu yarışmalarda 21 binin üzerinde öğrenci katıldı.
İlimizde de gerçekleştirdiğimiz yarışmada birinci olan öğrenci ve okullar ilimizi bölge yarışmalarında temsil edecek" dedi. Konuşmaların ardından "Arapça bilgi yarışması", "şiir okuma" ve "metin canlandırma" kategorilerinde yapılan yarışmada İbrahim Hakkı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri her 3 kategoride de birinci seçildi.
İbrahim Hakkı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin 2 Mayıs'ta Mardin'de yapılacak bölge yarışmalarına katılacağı bildirildi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.