Bu haber kez okundu.

Siirt’te 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Gününde Çeşitli Etkinlikler Düzenlendi
banner229

Siirt Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü tarafından, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla İbrahim Hakkı İmam Hatip Ortaokulunda çeşitli etkinlikler düzenledi. Etkinliklerde, hayvan sevgisi ve hakları konusunda farkındalık oluşturmak amaçlandı.

4 Ekim  Hayvanları Koruma günü kapsamında Siirt İbrahim Hakkı İmam Hatip Ortaokulunda Vali Yardımcısı Şeyma Aktaş Semiz'in katılımıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü,Siirt DKMP İl Şube Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü HAYDİ (Hayvan, Çevre ve Doğa Koruma Timi) ekipleri 4 Ekim  Hayvanları Koruma Gününü öğrencilerle beraber kutlayarak,  sokak hayvanlarının korunması, beslenmesi ve bu konudaki duyarlılığın, farkındalığın arttırılması konusunda çalışmalar yapıldı .

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.