Bu haber kez okundu.

SİİRT'TE, 3 BİN İHTİYAÇ SAHİBİ ÇOCUĞA GİYİM YARDIMI
banner229
 Siirt Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Birleşik Markalar Derneği (BMD) ve LC Waikiki Mağazacılık Hizmetleri AŞ. işbirliği ile maddi durumu iyi olmayan 3 bin ihtiyaç sahibi çocuğa giyim yardımı yapıldı.
Birleşmiş Markalar Derneği tarafından yürütülen sosyal sorumluluk projesi kapsamında, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Milli Eğitim Müdürlüğü ve iş birliği ile önceden isimleri ve beden numaraları belirlenen çoğu öğrenci olan 3 bin ihtiyaç sahibi çocuğa, 1 çift mont ile 1 çift bot yardımı yapıldı.
Siirt Valiliği, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı koordinatörlüğünde, SYDV’den sorumlu Vali Yardımcısı Bünyamin Kuş, yardım programı kapsamında, İlimiz Merkez Algül Mahallesinde bulunan üç ihtiyaç sahibi aileyi ziyaret ederek, yardım paketlerini dağıttı. Ziyaret ettiği ailelerle sohbet ederek, sorun ve taleplerini dinleyen Vali Yardımcısı Bünyamin Kuş, ‘Okullar vasıtasıyla tespit edilen isimler, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) aracılığıyla Birleşik Markalar Derneği'ne bildirilerek, her çocuğun beden, yaş ve cinsiyet özelliğine göre özel üretim yapılan yardımlar, 3 bin ihtiyaç sahibi çocuğa dağıtıldığını’ söyledi.
Birleşik Markalar Derneği ve LC Waikiki Mağazacılık Hizmetleri AŞ yetkililerine teşekkür eden Vali yardımcısı Bünyamin Kuş, yardımların, büyük bir kısmı dezavantajlı ihtiyaç sahibi yoksul öğrencilere, Okul yöneticileri tarafından dağıtılacağını sözlerine ekledi.
Aile ziyaret programında; Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Aydın Şakar ile Vakıf çalışanları da hazır bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.