Bu haber kez okundu.

Siirt’te ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ Şehitlik Ziyareti İle Başladı
banner229

Siirt’te 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri başladı.

Siirt’te 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ etkinlikleri, aziz şehitlerimiz için Kur’an-ı kerim tilavetinin okunması ve şehitlerimizin mezarına karanfil bırakılması ile başladı.

Garnizon Komutanlığı Şehitliğinde düzenlen etkinlik aziz şehitlerimizin anısına saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunmasıyla başladı. Aziz şehitlerimiz için okunan Kur’an-ı kerim tilavetinin ardından İl Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu tarafından 15 Temmuz şehitleri için dua okudu.

Vali/Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu ve beraberindeki protokol üyeleri şehitlerin mezarına karanfil bırakarak dua etti.

Vali Hacıbektaşoğlu, Şehitlik Anı Defterini imzalamasıyla buradaki tören sona erdi.

Törene, Vali/Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hüseyin Hilmi Atabay, İl Emniyet Müdürü Saruhan Kızıalay, Vali Yardımcısı Zihni Yıldızhan, Baro Başkanı Av. Nizam Dilek, kurum amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, şehit yakınları, gaziler ile vatandaşlar katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.