Bu haber kez okundu.

Siirt/Şirvan Cevizlik Köyü Kırsalında PKK Terör Örgütüne Yönelik Operasyon
banner229

Siirt İl Jandarma Komutanlığı JÖH unsurlarınca 22.07.2020 tarihinde icra edilen Silahlı İnsansız Hava Araçları (SİHA) Destekli operasyon sonucunda etkisiz hale getirilen iki (2) BTÖ mensubuna ait, (2) adet M-16 Piyade Tüfeği, (4) adet el bombası, (9) adet şarjör ve bol miktarda örgütsel doküman, gıda ile yaşam malzemeleri ele geçirildi.

Siirt Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada; Siirt İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca yapılan titiz ve planlı çalışmalar neticesinde; Siirt İli Şirvan İlçesi Cevizlik Köyü Meydanıcindiye Tepe bölgesinde faaliyet gösteren PKK/KCK terör örgütü mensuplarına yönelik, Siirt İl Jandarma Komutanlığı JÖH unsurlarınca 22.07.2020 tarihinde icra edilen Silahlı İnsansız Hava Araçları (SİHA) Destekli operasyon sonucunda etkisiz hale getirilen iki (2) BTÖ mensubu silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirilmişti.

Söz konusu bölgede icra edilen temas araması (T/A) faaliyeti sonucu; terör örgütü mensuplarına ait (2) adet M-16 Piyade Tüfeği, (4) adet el bombası, (9) adet şarjör ve bol miktarda örgütsel doküman, gıda ile yaşam malzemeleri ele geçirilmiştir.

Siirt İl Jandarma Komutanlığı, başta terörle mücadele görevleri olmak üzere, kamu düzeni ve huzurun devamı ile genel emniyet ve asayişin sağlanması için milletin emrinde kararlılıkla görevine devam etmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

SİİRT VALİLİĞİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.