Bu haber kez okundu.

Siirtli Kadın Çiftçimiz Nurcan Deniz Türkiye İkincisi Oldu
banner229

Siirtli Kadın Çiftçimiz Nurcan Deniz Tarım ve Orman Bakanlığı Girişimci Kadın Çiftçiler Programında sunduğu proje ile Türkiye ikincisi oldu.

"Siirt’in Nar Lokumu" projesi ile dereceye giren Kurtalan ilçemiz Tütün köyünden Kadın Çiftçimiz Nurcan Deniz 17 bin TL para ödülü kazandı.

Tarım ve Orman İl Müdürü Ergün Demirhan yaptığı açıklamada; "Kadın Çiftçimiz Nurcan Deniz "Siirt'in Nar Lokumu" projesi ile Siirt’e de dereceye girerek Siirt ikincisi olmuştu.

Kadın Çiftçimiz Türkiye finalinde de büyük bir başarı elde ederek, Türkiye ikincisi olmuştur. Kadın çiftçimiz bu başarısı ile 17 bin TL para ödülü kazanmıştır. Para ödülü ve sağlayacağımız desteklerle projesini hayat geçirmeye çalışacağız.

Umarım Projesi hayata geçer ve diğer kadın çiftçilerimize örnek olur. Başarıya götüren Proje aşamasında destek veren ve katkı sağlayan başta İl Müdürlüğümüz personeli olmak üzere herkese teşekkür ediyorum.

Girişimcilik eğitimine katılan ve Proje veren 75 kadın çiftçimizi tebrik ediyorum. Valimiz Sayın Ali Fuat Atik 'in talimat ve destekleri ile Kadınlara yönelik projelerimiz artarak devam edecektir." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.