Bu haber kez okundu.

Siirtli Hemşehrimiz Nuri Yördem’den İlimize Yatırım Atağı
banner229

Siirt tekstil kent merkezi olma yolunda hızla ilerliyor. il genelinde üretim yapan irili ufaklı onlarca firmaya yenilerinin eklenmesi için girişimler devam ediyor.

İstanbul'da Fullandfull Tekstil ve Yördem Tekstil olarak hizmet veren Siirtli hemşehrilerimiz Nuri Yördem ile Sait Yördem kardeşler Siirt’te yatırım yapmak için fizibilite çalışmaları yaptılar. 

Bu amaçla Karaca firmasının Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Güneş ile Siirtli Hemşehrilerimiz Fullandfull Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Yördem ile Sait Yördem ile birlikte Siirt’e gelerek araştırmalar yaptılar. 

Siirtli Hemşehrilerimiz Ümran Kılıçer, Fullandfull Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Yördem ile Sait Yördem birlikte ilimize gelen Hüseyin Güneş,Vali/Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu’nu belediyede ziyaret ederek yapacakları yatırımı görüştüler.
Vali Hacıbektaşoğlu’nun Siirt’te yapılacak bütün yatırımlara her türlü desteği vereceklerini ifade ettiği öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.