Bu haber kez okundu.

Siirtli Gençlerden Terörle Mücadele Eden Polislere Moral Ziyareti
banner229

 Siirt’te terör örgütüne yönelik sürdürülen operasyonlarda görev yapan polisleri moral vermek amacıyla bir araya gelen bir grup Siirtli genç Polisleri ziyaret ederek ikramda bulundular.

Siirt'te İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince PKK'lı teröristlere yönelik sürdürülen operasyonlara katılan güvenlik güçlerine moral amacıyla bir araya gelen bir grup Siirtli genç Ulus ve Sakarya mahallelerinde güvenlik önlemi alan Özel Harekat Polisleri ve Cumhuriyet Polis amirliğinde görevli polisleri ziyaret ederek ikramda bulundular.
Gençler beraberlerinde getirdikleri malzemeleri polislere dağıtmak üzere polis merkezine teslim ettiler.
Siirt’in Cizre ve Sur gibi teröristler tarafından hendek ve barikatlar kapatılıp yaşanamaz hale gelmemesi için mücadele eden güvenlik güçlerine moral ziyareti gerçekleştirdiklerini söylediler. Polis Merkezinde gençlere polisler tarafından çay ikram edildikten sonra karakoldan ayrıldılar.
Burada konuşma yapan gençlerden Hakan Avcı, her polis ve askerin operasyona çıktığında “yarabbi o şahadet şerbetiyle bizi taçlandır der” onların duası bütün duaların üstüne geçtiğini söyledi.
Terörle mücadele eden güvenlik güçlerin bu şehitlik mertebesiyle şereflendiğini anlatan Avcı, “Son operasyonda şehit düşen kardeşimiz Yalçın Yamaner için bin hatim kampanyası başlattık. Şuana kadar 100 hatim okundu. Kuran-ı Kerim okumayı bilen Siirtliler organizasyona dahil olmalarını bekliyoruz. Rabbim bize de bu vatan ve din uğruna şehit olmayı tattırsın” dedi.
Gençlerden Halil Seyitoğlu ise güvenlik güçlerine bir nebze de olsa moral vermek amacıyla kendilerini ziyaret ettiklerini ifade etti.
15 Ocak günü teröristlerle girdiği çatışmada şehit düşen Özel Harekat Polisi Yalçın Yamaner’i rahmetle anan Seyitoğlu, “Yanlarında, teröre karşı ve devletimizin her zaman yanında olduğumuzu göstermek için bugün güvenlik güçlerimizi ziyaret ettik. Yarabbi bizi dünyadan şahadet ve imansız ihraç etme diye her namazdan sonraki duamızdır, Elhamdülillah şehidimize nasip oldu. Allah her dileyene nasip etsin” diye konuştu.
Polis merkezi ziyareti ardından Polis Evine geçen gençler şehit düşen Özel Harekat Polisi Yalçın  Yamaner için kurulan taziyeye geçtiler. Burada ülkenin birlik ve beraberliği için dua eden gençler daha sonra ayrıldılar. 






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
haktan 8 yıl önce

teşekkürler gençler sizler memleketinize sahip çıkıyorsunuz, bu sizin davranışınız bölgeye örnek olsun.