Bu haber kez okundu.

Siirtli Gençlerden Örnek Davranış
banner229

Paylaşmak Güzeldir." sloganıyla yardım kampanyası başlatan Siirtli gençler, daha önce tespit edilen ihtiyaç sahibi 53 ailenin evine giderek gıda paketlerini ulaştırdı.

Siirtli Gençler, yaptığı açıklamada, koronavirüs salgını dolayısıyla evden çıkamayan dar gelirlilere destek sağlamak için yoğun çaba gösterdiklerini belirterek "İnsanların dışarıya çıkmaması ve virüsün dışarıya yayılmaması için yoksul, yetim ve 65 yaş üstü yaşlılara, ve evine ekmek götüremeyen kişilere yardımcı olduklarını, 53 aileye 2 ton gıda yardımının yanı sıra 20 aileye nakdi yardımda bulunduklarını söylediler.

Siirtli gençler yardım kolilerin içinde ailelere en az 2 ay yetecek gıda malzemesi olduğunu ifade ettiler. 

Siirtli Gençler, olarak maddi durumu iyi olmayan vatandaşlara yapılacak yardıma aracı olmak için bir araya gelerek kendi aralarında para toplayarak,  evden çıkamayan vatandaşlarımıza yardım etmek, onların geleceğinde umut olmak. Bir bilinç, farkındalık oluşturmak için böyle bir yardım kampanyası yaptıklarını ifade ettiler.

Siirtli Gençler hazırladıkları kolilerin üzerine; bizler bu koliyi hazırlarken hijyene dikkat ettik, eldivenlerimizi ve maskelerimizi de taktık. Sizler de “içinizin rahat etmesi için” kullanmadan önce paketleri temizlemeniz tavsiyemizdir. Lütfen mecbur olmadıkça evden çıkmayın. Biz Siirtli gençler olarak her zaman yanınızdayız. Sağlcaklakalın.

Yardım alan aileler salgın dolayısıyla dışarı çıkamadıklarını ifade ederek, Siirtli gençlerimize bu anlamlı ve örnek teşkil edecek olan yardımları için teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.