Bu haber kez okundu.

Siirtli Gençler Yarıyıl Tatilini Gençlik Merkezinde Geçiriyor
banner229

Siirtli gençler yarıyıl tatilinde boş zamanlarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezinde geçiriyor.

Gençler Gençlik Merkezinde kütüphane, gitar, bağlama kursu, ebru, hat sanatı, bilgisayar ve İngilizce gibi derslerden ücretsiz bir şekilde faydalanıyor.

Her gün en az 200 gencin uğradığı Gençlik Merkezi, gençlere sunduğu satranç, masa tenisi, basketbol, kort tenisi, langırt, badminton gibi spor faaliyetleriyle de daha verimli zaman geçirmelerini sağlıyor.

Gençlik Merkezinde Gençlik Lideri Özcan Özmazı, yaptığı açıklamada, Gönüllü Kulübünde gönüllü gençlerle birlikte, değişik etkinlikler yaptıklarını söyledi.

İl ve ilçelerde gönüllü gençlerle okulları boyama, çevre faaliyetleri olarak fidan dikme gibi aktiviteler gerçekleştirdiklerini kaydeden Özmazı, şunları kaydetti;

Siirt Takasbank Güzel Sanatlar Lisesi’nde Resim bölümünde okuyan Sevda Şendur ise yaptığı açıklamada, yarıyıl tatilini fırsat bilip Gençlik Merkezinde 15 Temmuz ile ilgili duvar boyama çalışması yaptığını söyledi.

Gençlik Merkezinin imkanlarından yararlanan Elif Buzak da burada değişik aktiveteler yaparak güzel zaman geçirdiğini dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.