Bu haber kez okundu.

Siirtli Çocuklar Muhammet Ali Kol ile Birdal Üzer Fenerbahçeli Futbolcularla Tanıştı
banner229

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımının Olympiakos’u yenerek Avrupa Şampiyonu olduğu maçı izlerken çekilen fotoğraflarıyla ünlenen ve Kulübün davetlisi olarak İstanbul’a giden Siirtli çocuklar Muhammet Ali Kol ile Birdal Üzer'in hayalleri bir bir gerçek oluyor.

 Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı ile Tofaş arasında oynanan çeyrek final serisinin ilk maçını Fenerbahçe Ülker Sports Arena’da izleyen ve şampiyonluk kutlamasında bulunan Muhammet Ali Kol ile Birdal Üzer’in dünkü ilk durakları ise Can Bartu Tesisleri oldu.

Burada teknik heyet ve oyuncularımızla bir araya gelen ve antrenmanı izleme şansı yakalayan çocuklar Siirtli çocuklar Muhammet Ali Kol ile Birdal Üzer de takımıın dün yaptığı antrenmanı izledi. Oyuncularla tanışan, onlardan imza alan çocuklar fotoğraflar çektirdi. 

Siirtli çocuklar Muhammet Ali Kol ile Birdal Üzer ardından Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’ne geçtiler. Stadı gezen küçük konuklaraı Maraton Fenerium Mağazası’nda ise Fenerium Genel Müdürü Mümtaz Karakaya karşıladı  

Kendilerine Fenerium tarafından hediye edilen ürünleri giyen Muhammet Ali Kol ile Birdal Üzer'in mutlulukları gözlerinden okundu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.