Bu haber kez okundu.

Siirt’in Çehresi Değişiyor
banner229

Siirt Belediyesi, kentin çehresini değiştirmek adına belirlenen programlar kapsamında çalışmalarını yoğun tempoda sürdürüyor.

Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, Algül Mahallesinde çalışmaları devam eden kilit parke, kaldırım ve bordür çalışmalarını yerinde inceleyerek Fen İşleri Müdürlüğü yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Siirt’in bütün mahallelerinde aralıksız devam eden çalışmalar kapsamında girilmedik sokak bırakmayan Siirt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, Doğan Mahallesinde çalışmalarını tamamlamak üzere.

Yapılan çalışmalarla mahalle ve sokak aralarının daha estetik bir görünüme kavuşması için kilit parke döşemeleri kentin birçok mahalle ve sokağında sürdürülüyor.

Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın beraberinde Şahinbey Belediye Başkan yardımcısı Osman Durna ile birlikte Doğan mahallesinde biten yolları inceledi, çalışmalar hakkında bilgiler aldı. 

Siirt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Bünyesinde başlatılan ve halen devam etmekte olan asfalt, yol düzenleme, parke döşeme ve kaldırdım yapım çalışmaları belirlenen programlar dahilinde devam edeceği belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.