Bu haber kez okundu.

SİİRTİN BAŞARILI GÖZ DOKTORU ŞABAN KILIÇ SİİRT’E VEDA EDİYOR
banner229

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesinin sevilen Göz Doktoru Şaban Kılıç Medya Siirt büromuzu ziyaret ederek Genel Yayın Yönetmenlerimiz Turan Koyuncu ve Ömer Özer ile vedalaştı.

8 yıldır Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapan Göz Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Şaban Kılıç bundan böyle Samsun Eğitim ve Araştırma hastanesinde hastalarına şifa dağıtacak.

8 yıl boyunca binlerce başarılı Göz ameliyatlarına imza atan Göz Doktoru Şaban Kılıç Cuma günü ilimizden ayrılıyor.

İlimizde görev yaptığı yaklaşık 8 yıl süresince çok güzel dostluklarla arkadaşlıklar edindiğini belirten Göz Doktoru Şaban Kılıç, 8 yıl boyunca büyük bir özveri içerisinde çalıştığını hastaneye çok önemli cihazlar kazandırdığını çevre illere sevkleri bitirdiğini çevre illerden kendisine hastaların geldiğini belirterek, yeni görev yeri olan Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hastalara şifa dağıtacağını, Samsun’da her zaman tüm Siirtlilere kapısının açık olduğunu söyledi.

Medya Siirt Genel Yayın Yönetmeni Turan Koyuncu, Göz Doktoru Şaban Kılıç'ın gerek hastalarına gerekse kurumda çalışanlara karşı son derece özverili davrandığını, Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki bir çok eksikliği tamamlayarak, başta çevre iller Batman, Diyarbakır, Şırnak, Bitlis olmak üzere İstanbul, Ankara ve Yalova gibi illerden gelen hastalarının ameliyatlarını gerçekleştirme başarısı gösterdiğini belirterek yeni görev yerinde başarılar diledi.

Göz Hastalıkları Uzmanı Dr.Şaban Kılıç'ın ilimizden ayrılacak olmasından dolayı son derece üzgün olduklarını belirten vatandaşlar,  Dr. Şaban Kılıç’ın insancıl gayretleriyle tüm Siirt halkının takdirini kazandığını Dr. Şaban Kılıç’a yeni görev yerinde başarılar dilediler.

Dr. Şaban Kılıç'ın insanların en büyük zenginliği olan güven duygusunu elde etmeyi başardığının atını çizen vatandaşlar, doktorun ilimizden ayrılacak olmasından dolayı üzgün olduklarını belirttiler.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şefik 1 yıl önce

Allah yolunu açık eylesin güzel insandı hastalara davranışı güzeldi