Bu haber kez okundu.

​​​​​​​​​​​​​​Siirt’e Kar ve Tipi Nedeniyle Kapanan 41 Köy Yolu Ulaşıma Açıldı
banner229

Siirt'in Pervari ve Şirvan İlçesinde etkili olan kar ve tipiden dolayı toplamda 41 köy yolu ulaşıma kapandı. Kapanan köy yolları Siirt İl Özel İdaresine bağlı Karla Mücadele Ekipleri tarafından açıldığı öğrenildi. 
Siirt’in Şirvan İlçesinde 29, Pervari İlçesine 12 köyün yolunun kapandığını ancak yapılan çalışmalar neticesinde açıldığını açıklayan Siirt İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hıfzullah Canpolat; “Kar ve tipi özellikle ikili ilçemizde etkili olmuştur. Şirvan İlçemizde 29 köy yolu, Pervari İlçemizde ise 12 köy yolu kapanmıştı. Köy yollarının açılması için ekiplerimiz yoğun bir mesai harcayarak yollarımız açılmasını sağlamıştır. Öncelikli hedefimiz yollarda mahsur kalan sürücüler ve köylerde hastalanan vatandaşlarımızdır.
Jandarma, UMKE ve Sağlık Ekiplerimiz ile koordineli bir şekilde çalışarak gelen ihbarları anında değerlendiriyoruz. Pervari İlçemizde 4 köy 2 mezranın yolu kapalı, kapalı olan yollarımızda çalışmalar devam etmektedir ve gün içerisinde açılması hedeflenmektedir. Köy yollarımızda yoğun bir mesai harcayarak çalışan Karla Mücadele ekiplerimize sizlerin aracılığınız ile teşekkür ederim” dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.