Bu haber kez okundu.

Siirt’e Bin 500 Kişilik TYP Kadrosu ve Tarım ve Ağaç Müzesi Kuruluyor
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören Toplum Yararına Programlar kapsamında Siirt'e Bin 500 kişilik kadronun tahsis edildiğini açıkladı.

Osman Ören, şunları söyledi: “Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımız ile yaptığımız görüşmeler sonucunda Ocak ayından itibaren kamu kurumlarında çalıştırılmak üzere İş-Kur üzerinden 1500 kişilik TYP kontenjanı alınmıştır. Siirtimiz için hayırlı uğurlu olmasını temenni ederim.”

AK Parti Milletvekili Osman Ören ve Tarım ve Orman İl Müdürü Ergün Demirhan ile birilkte Kalkınma Ajansları Genel Müdürü Barış Yeniçeri’yi ziyaret ederek ilimiz merkezinde yapmayı düşündükleri Tarım ve Ağaç Müzesi projesi ve planlan diğer projelerin ayrıntılarını görüşerek destek istediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.