Bu haber kez okundu.

Siirt Yaş Sebze ve Komisyoncuları Derneği Deprem Bölgesine 2 Kamyon Odun Gönderdi
banner229

Siirt Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği öncülüğünde, komisyoncular tarafından deprem bölgesine 2 Kamyon odun gönderildi.

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6'lık yıkıcı depremlerin ardından afet bölgesinde yaraları sarmak için çalışmalar devam ediyor. Ülkenin dört bir yanında olduğu gibi Siirt’te de  yardım kampanyaları tüm hızıyla devam ediyor.

Siirt Valiliği koordinasyonunda Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Başkanı Halit Aydar tarafından deprem bölgesi için toplanan 35 ton odun kamyonlara yüklenerek deprem bölgelerine gönderildi.

Siirt Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Başkanı Halit Aydar, geçtiğimiz hafta içerisinde gıda malzemelerinden oluşan ilk yardım tırımızı deprem bölgesine gönderdiklerini, Deprem Bölgesindeki vatandaşlarla yaptıkları istişarede  en çok ihtiyaç olarak odun ihtiyaçlarının öğrendiklerinde hemen taleplerini yerine getirmek içim hayırseverlerin desteğiyle 2 kamyon odun alarak deprem bölgesine gönderdiklerini söyledi.

Aydar, Depremde zarar gören vatandaşların acısını yüreklerinde  hissettiğini belirten Aydar, "Bugün ülke tarihinin en üzüntülü ve zor günlerini yaşıyoruz. Binlerce insanımızın acısını yüreklerimizde hissediyoruz. Yardım kampanyası ile en azında onlara dokunmak istedik. Her daim insanlarımızın ve ülkemizin  yanındayız.

Odun yüklü kamyonlarımız Deprem bölgesine doğru yola çıktı. Katkı sunan tüm iş insanlarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkürlerimi sunarım. Gün birlik olma günüdür." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.