Bu haber kez okundu.

Siirt ve İstanbul'da Düzenlenen Uyuşturucu Operasyonunda Gözaltına Alınan 6 Şüpheliden 3'ü Tutuklandı
banner229

Siirt İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü tarafından Siirt ve İstanbul'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 6 şüpheliden 3'ü tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerince, uyuşturucuyla mücadele kapsamında belirlenen 6 şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Suç faillerine yönelik 6 adreste düzenlenen operasyonda, Siirt il merkezinde (3), Kurtalan ilçesinde (2) ve İstanbul ilinde (1) olmak üzere toplam (6)  şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda, 16,06 gr. Metamfetamin maddesi, 51,01 gram Eroin maddesi ve 2,06 gram Toz Esrar maddesi ele geçirilmiştir.

Siirt Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen (6) şüpheliden, (3)’ü tutuklanmıştır. Siirt İl Emniyet Müdürlüğü olarak başta terör ve uyuşturucu olmak üzere her türlü suç örgütüyle kararlı mücadelemiz devam edecektir. Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.

SİİRT VALİLİĞİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.