Bu haber kez okundu.

Siirt Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, İlk Ziyaretini Eruh İlçesine Yaptı
banner229

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarıyla Siirt Valiliğine atanan Osman Hacıbektaşoğlu, ilk ziyaretini Eruh ilçesine gerçekleştirdi.

Vali/Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, ilk önce yol üzerinde bulunan Siirt-Eruh arasında yapım inşaatı devam eden ‘Zorava Körüsü’nde incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgi aldı.

Eruh İlçesinde Eruh Kaymakamı Ali Erdoğan, Belediye Başkanı Cevher Çiftçi tarafından karşılanan Vali Hacıbektaşoğlu, Kaymakam Erdoğan'dan ilçe hakkında bilgi aldı.

Vali/Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, Siirt Cumhuriyet Başsavcısı Yunus Fırat, İl Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay, AK Parti Siirt İl Başkanı Ekrem Olgaç ile birlikte  Eruh ilçe meydanında sosyal mesafe kuralına uygun olarak vatandaşlarla bir araya geldiler.

Vatandaşlara salgına karşı maskeli ve mesafeli olmaları telkininde bulunan Vali Hacıbektaşoğlu, daha sonra Eruh Belediyesi bahçesinde idare amirleriyle görüştü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.