Bu haber kez okundu.

Siirt Valiliğinin, Kültür Sanat Etkinlikleri Devam Ediyor
banner229

Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, tüm vatandaşları Veysel Karani Hz. Anma ve Anneler Günü Etkinlikleri”ne davet etti.

Siirt Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında Siirt Valiliği himayelerinde Baykan Kaymakamlığı ve Veysel Karani Belediyesi tarafından organize edilen ve bu yıl 14 Mayıs 2017 Pazar günü düzenlenecek ‘Veysel Karani Hz. Anma ve Anneler Günü Etkinlikleri’nin hazırlıkları tamamlandı.

Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz her yıl çeşitli etkinliklerle kutlanan Veysel Karani Hz. anma ve Anneler günü etkinliklerinin, bu yıl da geniş bir programla anacaklarını belirterek, etkinliklerle ilgili hazırlıkların tamamlandığını bildirdi.

Siirt’in sahip olduğu zengin kültürünü daha geniş kitlelere ulaştırmayı amaçladıklarını kaydeden Vali Mustafa TUtulmaz ‘Her yıl andığımız Veysel Karani Hz.’ni bu yıl da geniş bir programla anacağız. 14 Mayıs 2017 Pazar günü başlayacak etkinliklerimizde söyleyişiler, Kuran-ı Kerim tilaveti, Şiirler, ilahiler ve ‘Gurup Tillo’ konseri gibi birçok etkinlik yer almaktadır." dedi.

Evliya ve Ulema diyarı Siirt’in köklü bir tarihi geçmişe sahip olduğunu, ifade eden Vali Tutulmaz,"Anne sevgisinin timsali olan ve peygamber efendimize olan sevgisiyle bilinen ve peygamber efendimizin hırkayı şerifi kendisine hediye ettiği Veysel Karânî Hazretlerini tanıtmak ve ilimizin inanç turizminden, hak ettiği payı almasını hedeflediklerini ‘ söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.