Bu haber kez okundu.

Siirt Valiliğinin Düzenlediği Ramazan Etkinlikleri Sona Erdi
banner229

Siirt Valiliği himayesinde bu yıl düzenlenen Ramazan ayı etkinlikleri sona erdi.

Siirt Valiliğinin, 2 bin kişilik iftar programı ve Ramazan etkinliklerine bu yılda vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Vali Ali Fuat Atik, eşi Fulya Atik, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda kurulan iftar sofrasında Koruyucu aileler ve çocuklarla birlikte iftar açtı.

İftar sonrası açıklamada bulunan Vali Atik, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmet İl Müdürlüğünde öksüz ve yetim çocuklarımıza sevgi ve şefkatle bağrına basan koruyucu ailelere teşekkür etti.

Koruyucu aile sayısının daha da artırılması gerektiğine vurgu yapan Vali Atik, “Yavrularımızın sıcak yuvalarda yetişebilmesi hepimizin ortak temennisidir.” dedi.

Valilik tarafından bu yıl düzenlenen Ramazan ayı etkinliklerine sponsor olan ve destek sağlayan İşadamları ve sanayiciler ile etkinliklere yoğun katılım sağlayarak destek veren Siirtlilere teşekkür eden Vali Atik, vatandaşların mübarek kadir gecesi ve Ramazan bayramlarını tebrik etti.

 Vali Atik, etkinlere destek veren işadamı ve sanayicilere plaket takdim etti.

Etkinlik, İl Müftüsü Ahmet Altıok’un Kuran-ı Kerim tilaveti ve dua okumasıyla başladı.

Çocuklara yönelik çeşitli gösteriler, ‘Güzel Ahlak’ konulu tiyatro gösterimi ile devam eden etkinlikler, Sedat Uçan ve Peker Kardeşler tarafından sunulan ilahi dinletisi ile program sona erdi.

Programa, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hüseyin Hilmi Atabay, Vali Yardımcısı Erkan Savar, İl Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hifzullah Canpolat, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmet İl Müdür Vekili Gökhan Marakçı bazı sivil toplum örgütü temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.