Bu haber kez okundu.

Siirt Valiliğinden Vatandaşlara Dolandırıcılık Uyarısı
banner229

Siirt valiliğinden yapılan duyuruda, “Son zamanlarda kendisini Vali, Vali Yardımcısı veya farklı unvanlarda Kamu Görevlisi olarak tanıtan kişiler tarafından; iş adamlarımız ve hayırsever vatandaşlarımızın ev, iş ve cep telefonlarından arandıkları, çeşitli bahanelerle Valiliğimiz adına bağış ve yardım kampanyası adı altında para talebinde bulunarak dolandırıcılığa teşebbüs ettikleri duyumu alınmıştır.
Valiliğimizin veya herhangi bir kamu kurumumuzun vatandaşlarımızdan, telefon, e-posta veya diğer iletişim yollarıyla Deprem veya farklı bir amaçla daha önceden duyurulan resmi hesaplar dışındaki farklı bir hesaba para yatırma talebi ve yöntemi kesinlikle bulunmamaktadır.
Bu şekilde herhangi bir Kamu Görevlisinin adı kullanılarak yardım talebinde bulunan dolandırıcılara hiçbir şekilde itibar edilmemesini, böyle bir durumla karşılaşan vatandaşlarımızın 112 acil çağrı hattından ihbarda bulunmaları ya da İlgili Kolluk birimlerine müracaatta bulunmaları önemle rica olunur.
Halkımıza önemle duyurulur.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.