Bu haber kez okundu.

Siirt Valiliğinden Kızılay Kan Bağışı Kampanyasına Tam Destek
banner229

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu: “Kan bağışı kampanyası birçok hastaya hayat verecektir.”

Siirt Valiliği ile Türk Kızılay’ı işbirliğinde, Valilik personeline yönelik kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Kovid19 salgını dolayısıyla kan stoklarındaki ciddi azalma nedeniyle kana ihtiyacı bulunan hastaların sağlığına kavuşmalarına katkı sağlamak amacıyla, Siirt Valiliği öncülüğünde, Valilik giriş katında kurulan, geçici kan merkezinde, Valilik personeli ile vatandaşlar, Kızılay görevlilerine kan vererek, kampanyaya destek oldu.

Siirt Valiliğince başlatılan kampanya kapsamında, Valilik çalışanları kan bağışında bulunarak örnek bir davranış sergiledi.

Valilik giriş katında kurulan kan merkezi stantlarını gezerek inceleyen Vali Osman Hacıbektaşoğlu, “Kan bağışı kampanyası birçok hastaya hayat verecektir. Dolayısıyla Kampanyaya destek veren personelimize, gönüllü vatandaşlarımıza ve Kızılay yetkililerine teşekkür ediyorum.” dedi.

Kovid19 salgını dolayısıyla kan stoklarındaki ciddi azalmalar görüldüğüne dikkat çeken Vali Hacıbektaşoğlu, tüm kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum örgütleri ve sağlıklı her bireyin gönüllülük esasına dayalı, kan bağışında bulunmalarını istendi.

Kan bağışı kampanyasının belirli periyotlar halinde kamu kurum ve kuruluşlarında devem edecektir.

Siirt Kızılay Şube yetkilileri de kan bağışı kampanyasına verilen desteklerden dolayı Vali Hacıbektaşoğlu’na, valilik çalışanlarına ve vatandaşlara teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.