Bu haber kez okundu.

SİİRT VALİLİĞİ, VEFAT EDEN DEPREMZEDELER İÇİN MEVLİT PROGRAMI DÜZENLEDİ
banner229

Siirt'te, 6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem nedeniyle vefat eden vatandaşlar için mevlit okutuldu.

Siirt İl Müftülüğü tarafından Ensar Çarşı Camisi'nde düzenlenen Mevlit programa; Siirtli vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Berat gecesi dolayısıyla düzenlenen mevlit programa; Siirt Vali Vekili Abdulhamit Mutlu, İl Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık,  kurum müdürleri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Siirt Müftülüğünce, Ensar Camisi'nde düzenlenen programda, Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından vatandaşlar namaz kıldı, dua etti.
Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği gecede Berat Gecesinin önemini anlatarak, birlik ve beraberlik mesajları veren İl Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu, depremde hayatını kaybeden vatandaşlar için okunan hatm-i şerifin duasını yaptı.

Mevlit okunan program ilahi dinletisiyle sürdü.Program sonrası vatandaşlara ikramlarda bulunuldu.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.