Bu haber kez okundu.

Siirt Valiliği Sosyal Medyada En Başarılı İller Arasında Yer Aldı
banner229

Valiler ve Valiliklerin Sosyal Medya Performanslarına İlişkin Rapor’ yayınlandı. Teleskop APP firmasının hazırladığı rapora göre, Siirt Valiliği 81 il arasında 22 sırada yer aldı.

Teleskop APP, Valiler ve Valiliklerin 2022 Nisan Ayı Sosyal Medya Etkileşim Sonuçlarını paylaştı. Raporda, valiler ve valiliklerin Twitter, İnstagram, Facebook etkileşimleri yer aldı.

Firma, raporu hazırlarken Twitter gönderilerinin beğeni, retweet, alıntı ve yorum, Facebook gönderilerinin beğeni, paylaşım ve yorum, İnstagram gönderilerinin beğeni ve yorum sayılarının toplamlarına göre çalışma gerçekleştirdi.

Teleskop APP tarafından paylaşılan valiliklerin sosyal medya etkileşim raporunda Siirt Valiliği 81 il arasında 22 sırada yer aldı. Siirt Valiliği Facebokk analiz raporunda 17, İnstagram Analiz Raporunda 29, Twitter analiz raporunda da 32 sırada yer aldı.

Vatandaşların bilgiye ulaşmasında, yeni ufaklar açan sürekli sahada aktif olan ve mesai mefhumu gözetmeksizin görev yapan İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünü ve tüm çalışanlarını kutluyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.