Bu haber kez okundu.

Siirt Valiliği Öncülüğünde Toplanan 10 Yardım Tırı İzmir İçin Yola Çıktı
banner229

İzmir Seferihisar da meydana gelen depremde zarar gören vatandaşlara ulaştırılmak üzere, Siirt Valiliği öncülüğünde toplanan,3179 adet Battaniye, 5644 adet gıda kolisi, 1 koli oyuncaktan oluşan 10 Tır İzmir için yola çıktı.

AFAD’ın koordinasyonunda düzenlenen yardım kampanyasında toplanan malzemelerin yola çıkarılması nedeniyle İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği bahçesinde  bir tören düzenlendi.

Vali yardımcıları, belediye başkanları bazı siyasi parti temsilcileri ile ilgili kamu kurum müdürlerinin katıldığı törende bir konuşma yapan Vali Osman Hacıbektaşoğlu kampanyaya destek veren kurumlara, belediyelere, iş adamlarına,esnaflara, tüm kamu çalışanlarına ve vatandaşlara teşekkür etti.

Bugün Siirt’ten Seferihisar – İzmir depreminde zarar görenlerle dayanışmamızı göstermek ve gönül bağımızı göstermek için yardımı gönderiyoruz diyen Vali Hacıbektaşoğlu “Bu yardım ihtiyaçları görmek açısından anlamlıdır. Onun da ötesinde gönül bağımızı, dayanışmamızı göstermek için  daha da anlamlıdır.

Hem bu yardıma katılan bütün vatandaşlarımıza bütün kurumlarımıza da çok teşekkür ediyorum. Allah böyle acılar göstermesin, Allah kaza bela vermesin. Geçmiş olsun. Depremde ölenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz.

Allah milletimize devletimize zeval vermesin. 10 tır yardım malzemesi gönderiyoruz.Bu yardım gıda paketinden ve battaniyeden oluşuyor. AFAD başkanlığımızın İzmir kriz merkezi yardım yapmak isteyenlerin gıda paketi olarak ve battaniye olarak gönderilebileceklerini duyurmuştu. Buna istinaden bizde  standart gıda paketi, battaniye olarak yardımlarınızı toparladık.”  Dedi.

10 tır dolusu malzeme Ensar Camii İmam Hatibi Ramazan Toprak Hocanın okuduğu Kuran-ı Kerim ve yapılan duanın ardından İzmir’e doğru yola çıtı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.