Bu haber kez okundu.

Siirt Valiliği İl Umumi Hıfzıssıhha Kurul Kararları
banner229

İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu 27.04.2020 tarihinde saat 10:00’da Vali Ali Fuat ATİK  Başkanlığında toplanarak aşağıdaki kararlar alınmıştır.

ALINAN KARARLAR;

17.04.2020 tarih ve 14 No’lu Kararın 5. Maddesinin kaldırılmasına

Ramazan pidesi ve ekmek satışı ile ilgili olarak; Ramazan süresince il ve ilçelerde iftar saati ve hemen öncesinde oluşabilecek pide kuyrukları ve yoğunluğun oluşturacağı bulaş riskinin önlenmesi amacıyla fırınlardaki pide ve ekmek üretimi ile özel sipariş alımı (yumurtalı, susamlı, katkılı vb. pide) iftardan  önce saat 17:00’da  sonlandırılacak.

İftar saatlerinden sonra fırınlarda üretim, satış ve diğer hazırlık işlemleri devam edebilecektir. Sosyal mesafe şartlarına uymak, fırınlara girmemek ve üretimi sonlandırmak koşulu ile ramazan pidesi, ekmek satışında, fırına tepsi, güveç vb. verilmesinde, lahmacun vb. yapımında  iftar öncesi ve sonrasında kısıtlama uygulanmayacaktır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Levent çoktur 4 yıl önce

Memleketiçin çalışan gayretlive intizamlı bir insan dikkatimi çeken bir şey var bu gúzelinsanda kibir ve nefis denen bir şey yok mevlam herdaim yardımcısıolurinşl amin dualarımsizinlehúzelinsan