Bu haber kez okundu.

Siirt Valiliği İl Umumi Hıfzıssıhha Kurul Kararı
banner229

İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu 16.09.2021 tarihinde saat 10:00’da Vali Osman Hacıbektaşoğlu başkanlığında toplanarak aşağıdaki kararları almıştır.

ALINAN KARARLAR;

1-İlimiz Merkez ve Merkez Köylerde 20 Eylül 2021 tarihinden itibaren, sınıf mevcudu kalabalık olan okulların giriş çıkışlarında öğrenci-veli yoğunluğunun azaltılması, ders ve dönem aralarında temizlik ve hijyen şartlarının iyileştirilmesi amacıyla, aşağıda liste halinde adı verilen ilk ve ortaokulların ders sürelerinin 30 dakikaya, Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerinin ise ders sürelerinin 35 dakikaya düşürülmesine karar verilmiştir.

İkili Eğitim Yapan Okullar:

-Alparslan, Akyayla, Dadaşlar, Fevzi Çakmak, Mehmetçik, Meydandere Şehit Selahattin Eşin,  Şehit Orgeneral Eşref Bitlis ve Şehit Polis Hayrettin Şişman İlkokulları.

-Alparslan, Fevzi Çakmak, Sancaklar,  Şehit Polis Hayrettin Şişman ve Hilmi Yavuz Ortaokulları.

Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri

75. Yıl, Evliya Çelebi, Zeynep Hatun, Zübeyde Hanım, Siirt Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri.

Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.