Bu haber kez okundu.

Siirt Valiliği İl Genelinde “Temiz Toplum, Temiz Kent" Sloganı İle Temizlik Kampanyası Başlattı
banner229

Siirt Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Vali Osman Hacıbektaşoğlu imzalı temizlik kampanyası konulu bir genelge yayımladı.

Tüm kamu kurum ve kuruluşları ile mesleki sivil toplum örgütleri ve kamu yararına çalışan dernekleri de kapsayan Temizlik Kampanyasının il genelinde 18 Kasım 2020 tarihinde saat: 08:00’de eş zamanlı olarak başlatılacağı bildirildi.

Genelgede şu ifadelere yer verildi:

“Temiz bir çevre, temiz bir Türkiye gelecek nesillerin teminatı olup, ilimizde doğayı ve yeşil alanları korumak, çevre kirliliğini önlemek, ilimiz genelinde çevre bilincini güçlendirmek ve farkındalık yaratmak amacıyla, Temiz Toplum Temiz Kent’’ sloganı ile tüm Kamu ve Kuruluşların hizmet binalarının çevre temizliğini kapsayan temizlik kampanyası 18/11/2020 Çarşamba günü saat 08:00’de eş zamanlı olarak başlatılacaktır.

Bu nedenle, tüm Kamu Kurum ve Kuruluş amirlerin, söz konusu temizlik kampanyasına bizzat katılarak bu konuda gerekli hassasiyetin gösterilmesi istendi.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.