Bu haber kez okundu.

Siirt Vali Yardımcısı Mehmet Sert, Hatay/Altınözü Kaymakamlığına Atandı
banner229

Siirt’te Vali Yardımcılığı görevini başarıyla sürdüren Vali Yardımcısı Mehmet Sert, Hatay iline bağlı Altınözü Kaymakamlığı’na atandı.
12 Ağustos 2022 tarih ve  31921 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan 2022 Mülki İdare Amirleri Kararnamesi  ile Kastamonu/Daday Kaymakamlığından, Siirt Vali Yardımcılığı görevine atanan Mehmet Sert, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem dolayısıyla Hatay iline bağlı Altınözü Kaymakamlığına atandı.
Kadim Siirt ilimizde görev yapmaktan ve kadirşinas Siirt insanını tanımaktan dolayı çok mutlu olduğunu beliren Vali Yardımcısı Sert, “Vatan toprağımız üzerinde, dalgalanan bayrağımızın olduğu her yerde görev yapmak bizim için onurdur. Yürütmüş olduğum Siirt Vali Yardımcılığı görevinden ayrılırken başta devlet büyüklerimize, Valimiz Sayın Osman Hacıbektaşoğlu’na, tüm kurumlarımızın değerli çalışanlarına, Siirt’in yiğit ve güzel insanlarına sevgi ve saygılarımız sunarken, burada tanıştığım birlikte görev yaptığım herkese ilgi, sevgi ve desteklerinden dolayı en kalbi şükranlarımı sunuyorum” 

Vali Yardımcımıza yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.