Bu haber kez okundu.

Siirt Vakfı Sınırdaki Suriyelilere 120 Koli İlaç Yardımı Gönderdi
banner229
Siirt Vakfı sınırdaki Suriyeliler için ilaç kampanyası düzenledi 15 günde 120 koli ilaç toplayan Siirt vakfı ilaçları İHH aracılığı ile sınır bölgesi kamplara 120 koli ilaç 3 tekerlekli sandalye ve tıbbı malzeme gönderdi.
Başkan Zeki Akyüzlü yaptığı açıklamada sadece ilaç yardımı değil buradaki Suriyeli muhacir kardeşlerimize yardımlar yapıyoruz kendi vatandaşlarımıza da yardımlar yapıyoruz Siirt vakfımız bir hemşehri derneğinden uluslar arası bir yardımlaşma derneğine dönüştü hamdolsun çünkü önümüzdeki haftada Afrika'ya gidiyoruz oradaki kardeşlerimizle de 1500 evladımızı sünnet ettireceğiz su kuyuları açacağız akika kurbanları keseceğiz aldığımız vekaletleri inşallah yerine ulaştıracağız ayrıca bin adette Uganda diline çevrilmiş kuranı kerim dağıtacağız Allah yardım severlerin yardımlarını daim etsin ecirlerini kat kat versin dedi.
Sosyal işler müdürü Haşim Karataş ise kısaca yapacakları organizasyonu anlattı ve iş adamlarına orada yatırım yapmaları için ön ayak oluyoruz dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.