Bu haber kez okundu.

Siirt Üniversitesine ISO:9001 Kalite Belgesi
banner229

Siirt Üniversitesi tüm akademik ve idari birimleri ile kalite çevrimlerini üstün başarı ile tamamlayarak,  nihai denetimlerinde hiçbir uygunsuzluk tespit edilmeksizin “ISO 9001: 2015 Kalite Yönetim Sistemi” belgesi almaya hak kazandı.

Siirt Üniversitesi 2018 yılında almaya hak kazandığı ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemleri belgesini 21- 23 Haziran tarihleri arasında Türk Standartları Enstitüsüne bağlı uzman denetçiler tarafından üniversitemizde yapılan denetimler neticesinde ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemleri belgesini üçüncü kez yenileme başarısını göstererek bir yıl daha kullanmaya hak kazandı.

Yapılan değerlendirme toplantısında Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak emeği geçen tüm personele teşekkürlerini iletti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.