Bu haber kez okundu.

Siirt Üniversitesinde Uzaktan Eğitim Sistemi Erişime Açıldı
banner229

Siirt Üniversitesi, akademisyen ve öğrencileri için ”Uzaktan Eğitim Sistemi”nin erişime açıldığını duyurdu.

Siirt Üniversitesinden yapılan açıklamada, ”Koronavirüs (COVID-19) salgını ile mücadele kapsamında, 30 Mart 2020 tarihinden itibaren eğitim-öğretim faaliyetlerimiz sanal/canlı sınıflar aracılığıyla online öğretim olarak gerçekleşmesi için yapılan çalışmalarımız tamamlanmıştır.

Teorik derslerin işlenebileceği uzaktan eğitim sistemimizin erişimi akademisyenlerimize ve öğrencilerimize açılmıştır.” denildi. Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:“Kıymetli hocalarımızın, eğitim içeriklerini yüklemesi hafta boyunca devam edecektir.

Dolayısıyla öğrencilerimizin belirli zaman aralıklarıyla sistemlerine yüklü olan dersleri kontrol etmelerini rica ederiz. Sistemin nasıl çalıştığına ilişkin kullanım kılavuzlarına aşağıdaki linklerden de erişebilirsiniz;

Öğrenci/Kullanıcı Kullanım Kılavuzu

SİUZEM Eğitmen Klavuzu

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.