Bu haber kez okundu.

Siirt Üniversitesinde Geleneksel İftar Programı Düzenlendi
banner229

Rahmet ve merhamet ikliminin yoğun olarak hissedildiği "On bir ayın sultanı Ramazan" ayında kurumumuzda birlik, beraberlik ve sosyal dayanışmanın öncelendiği Siirt Üniversitesi geleneksel iftar programı düzenledik.

Siirt Üniversitesi Kezer yerleşkesi yemekhanesinde düzenlediğimiz iftar programına Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak,  üniversitemiz üst yönetimi ile çok sayıda personel ve ailesi katıldı. 

Rektör Şındak konuşmalarında “Davetimize icabet ettiğiniz için teşekkür ediyorum, sizleri saygı ile selamlıyorum. Öncelikle Ramazan ayı; bereket ayıdır, hayır ayıdır.
Yüce Rabbim dualarınızı, ibadetlerinizi, okuduğunuz Kuran-ı Kerim’i ve tuttuğunuz orucu kabul buyursun, hepinize afiyet olsun”  ifadelerini kullandı.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.