Bu haber kez okundu.

Siirt Üniversitesinde Erdem Bayazıt Anıldı
banner229

Cahit Zarifoğlu’nun yedi güzel adam şiirinde de geçen ünlü şair/yazar Erdem Bayazıt Fikir ve Medeniyet Öğrenci Topluluğumuzun düzenlediği etkinlikle üniversitemiz İlahiyat Fakültesi Konferans Salonunda anıldı.

TRT Portreler Programı Yapımcısı ve Sunucusu Adem Kaya’nın konuşmacı olarak katıldığı programa Siirt Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemalettin Erdemci, İlahiyat Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. İhsan Süreyya Sırma, ve öğrenciler katıldı.

Kur’an tilavetiyle başlayan program İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İhsan Süreyya Sırma’nın açılış konuşmasını yapmasıyla devam etti.

Prof. Dr. Sırma’nın ardında kürsüye davet edilen konuşmacı Adem Kaya; yazar, şair ve milletvekili olan Erdem Bayazıt’ın hayatından kesitler aktardı.

Kaya konuşması arasında okuduğu şiirlerle öğrencilerin kalbine dokundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.